top of page

Mans 2022 ❌feils❌ jeb, kas nogāja greizi un ko es iemācījos?


Gads sākas diezgan jaudīgi, un es lepojos ar to, ka uzsāku kursu reklamēšanu un pārdošanu pirms tie sākās. Bija arī vairāki klienti uz 3-6 mēnešu koučingu, bet...vasarā, atkārtojot Jaunā gada manifestācijas izaicinājumu, es vairs nejutos savā ādā. It kā es darīju to, ko es gribēju un biju savā vison board likusi - pasīvie ienākumi, kursi notiek paši no sevis, viss jau ir ierakstīts. Izklausās labi, bet ne man, jo…

Jo…



To “jo” es tā īsti neapzināju līdz pat brīdim, kad visam gribēju teikt “STOP!”. Es pat izgāju IT kursus, jo domāju, ka visam jāmet miers.

"Nafig to pašizaugsmi un kursus!" es nodomāju.

Lielākais mīnuss neapzinātam “Man šis neder!” ir tas, ka tas atņem enerģiju.

Un tā pa kārtīgo - Tu centies, bet nu nav jauda, nav atdeves, nav pateicības un prieka. Tu pazūdi un sāk arī vairs nesanākt. Sāk palikt vairāk bail, parādās vairāk šaubas un, protams, ienāk prātā doma: "Šis viss jāmet pie malas!"

Ok, bet kas tad notika? Vēl paris sūdu jeb garīgā valodā "pārbaudījumu uz galvas" - Rebaltica seriāls "Karmas latvieši", kādu heiteru komentāri un tad arī to, kas Tevi vēro no malas, smīknājiens Tev aiz muguras.

Ok! Yes, ceļam galvu augšā un ejam uz priekšu.

A kur, ja Tu jau pēc ROI redzi, ka viss nestrādā, jo…


Jo... I lost myself listening to all gurus of how I should run my business.

But my business is my life.

My life is my business.

If someone says he knows a path, congratulations -

they know it for themselves.

I have to craft my own!


Aptuvenais sajūtu tulkojums: es pazaudējos, klausoties biznesa guru, jo neapzinājos, ka tas, ko es daru, ir mana dzīve un to, kā to dzīvot, zinu tikai es. Ja kāds Tev stāsta, ka zina ceļu - jā, viņš zina, bet savu ceļu! Nevis Tavu!



Tad es izlēmu, ka viss - es metu visam mieru un darīšu ko citu vai whatever. Manis pēc es atkal varu pieskatīt suņus, mācīt angļu valodu vai pasniegt jogu. Viss ok! Bet pēdējo izaicinājumu es novadīšu - ze Best i Can.

Un notika magic! Atgriezās enerģija! Tā jaudīgā Prana, Chi, Life Force vai kundalini - sauc kā gribi. Jo man patīk radīt! Man nepatīk atkārtoties, man ir par maz laika, lai atkārtotu. Un pat, ja šis ir uz šodienu, fak it. I’m taking it & enjoying!


Tā kā mans vēlējums Tev ir -

atrast sevi atkal un atkal, arī tad, kad viss šķiet pazaudēts.

Viss būs labi!


Bučas,

Monta

94 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page