top of page

4 veidi, kā tikt pie sava mērķa ātrāk!

Čau čau, mana mīļā manifestētāja!


Ja šis vārds Tev ir JAU apnicis, tad droši izvēlies sev kādu citu. :)

Bet, ja esi atvērusi šo rakstu, tad Welcome - šo rakstu sev, domājot, kā tas, ko es šobrīd vēlos, varētu tikt realizēts ātrāk. Uzdodot sev kvalitatīvu jautājumu, bet jau saknē apzinos, ka tas, ko es vēlos, var tikt piepildīts.

Tātad, ja Tu JAU, lasot šo rakstu, vēlies pielietot šīs metodes, tad iedomājies ko tādu, ko Tu zini, ka Tu gribi, un tad iedomājies, ka Tu zini, ka to var piepildīt. Jautājums ir, kā to var izdarīt ātrāk, efektīvāk un ar lielāku kaifu!

Atbildes atradīsi šeit + piemērus un manas pārdomas. :)



Es jūtu, ka esmu iestrēgusi pie šādiem tādiem uzdevumiem gan savā personīgajā dzīvē, gan darbā

- līdz ar to loģiski rodas jautājums - ko es varu atmest, deleģēt vai uzticēt kādam?

Kādam profesionālim es varētu uzticēt vadīt savu Instagram kontu?

Bet, ja nu sekotāji sajutīs, ka es vairs neesmu aiz profila, ka nav tās uzmanības viņiem tieši no manis?

Pag! BET, ja nu šis profesionālis palīdzēs sakārtot visu, lai ir ērti, pārskatāmi, baudāmi, izpratīs tieši Tavu balsi, vēstījumu un parādīs to gaismā?

O, šādi JAU labāk, vai ne?

Tātad uzdevums #1 ir nemest tās sliktās domas prom un nenoslēgties, bet gan uzklausīt un tad, saprotot, no kā Tev visvairāk ir bail, uzrakstīt pretējo.

Man uzrakstot otro variantu, tas iedod brīvāku sajūtu, un esmu gatava šādam solim.



Vide -

par šo varētu runāt un runāt, bet gribu dot piemērus - kur rodas visvairāk "start-up"? Silikona ielejā! Kāda tur ir vide? Ir sīvas sacensības, ir iespējas tīkloties ar futūristiski domājošajiem, Tevi burtiski velk uz augšu - velk domāt lielas domas, veikt riskantus, bet drošsirdīgus soļus. Iedomājies to pašu cilvēku Latvijas laukos - jā, viņam var būt lieliska ideja, bet, ja omīte, mamma, tētis un runcis viņu neatbalsta, viņš visdrīzāk aizies studēt uz RTU un strādās parastajā darbā. Izrauties ir grūtāk - nesaku, ka neiespējami, jo arī Latvijas laukos ir atbalstošie vecāki, kaimiņi, skolotāji, kas ieliek Tevī pareizos vārdus, lai Tu mērķētu uz savu Silikona ieleju. Domāju, ka piemērs ir skaidrs, bet vairāk par šo, es gribu, lai Tu uzdod jautājumu sev:

  • kāda ir mana vide?

  • kādā vidē es sevi varētu ielikt, lai virzītos savas manifestācijas jeb vēlamā galamērķa virzienā?

Varbūt Tu tikko sāc uzņēmumu vai ražot ko savu?

Biznesa inkubatori, uzņēmēju brokastis, dažādas biznesa grupas, sanākšanas, forumi un konferences būs Tava vide, kur augt. Jā, no sākuma Tu tur varētu justies maziņa un pilnīga nulle, bet man tas vienmēr ir tāds zivtiņas Nemo variants - es peldu līdzi lielajām zivīm un mācos!

Uh, ego! Labi! Tagad pa godīgo - manās attiecībās ar grāmatu bija,

iespējams, vēl ir paslēpies tāds liels, resns ego. Pirmkārt, tā ir grāmata par manu dzīvi, un es gribēju, lai tā vienmēr nonāk tikai tādās rokās, kādās es gribu. Kad man ieteica mainīt nosaukumu, es apraudājos. Es taču to esmu izmeditējusi, izlolojusi, gandrīz vai piedzemdējusi.

Ja es noparkotu savu ego malā? Hmmm! Tad - ok, kāpēc nosaukumu mainīt?

Ā, daudzi nesaprot, un cits nosaukums varētu ieinteresēt vairāk cilvēku, un vairāk cilvēku nopirktu manu grāmatu un ar tiem jautājumiem, kas tajā ir, uzlabotu savu dzīvi!

Ups, izrādās, ka noparkot ego ir izdevīgi.

Vai es nomainīju? Nē, ne šai tirāžai, jo vēl ir ko pārdot. Bet es neesmu vairs pielīmēta klāt šai domai, ka visam jābūt tā, kā es no sākuma esmu iedomājusies. Aiz ego bailēm ir brīnišķīga iespēja izaugsmei - gan man, gan katram lasītājam!

Ak, jā, nolieku ego malā un reklamēju sevi - ja Tev vēl nav mana grāmata, tad angliski, to vari iegādāties šeit, bet latviski šeit.



Uhhh, sweet spot! Vai zini to sajūtu, kad ēd čipšus vai kādu kūciņu, un ir tieši precīzi viss tādās proporcijās,

ka Tu izbaudi to, ko Tu ēd, un nevari sagaidīt nākamo kumosu? Tāda mazā atkarība, kāre pēc vēl, bet nav tā, ka esi pārēdusies.


Jā, tā ir jābūt ar manifestācijas procesu un galarezultātu - Tu baudi, Tu gribi vēl un Tev ir kaifs to radīt!

Kaifs radīt video, kursu, podkāstu.

Kaifs šūt sevis zīmēto kleitu.

Kaifs adīt trendīgākās zeķes.

Kaifs dekorēt citiem svētkus.

Kaifs fotogrāfēt dabu.

Kaifs stāstīt par savu darbu.

Kaifs!


Jā, es novēlu to Tev un sev - būt tajā kaifā ar sevi, ar procesu un zināt, ka gala rezultāts pat vairs nav svarīgs, jo Tu tā kaifo par procesu!

Yes, tieši šis ir kā es gribu!



Ko darīt ar visu šo? Uzkrāsot sarkanas lūpas, uzdejot un sajusties labāk? Hmm, nē. Ar to var sākt un tad iet dziļumā, jo es gribu atbildes, gribu jaudu, gribu saprast sevi labāk. Jautāt sev šos jautājumus, būt klusumā, meditācijā, lai var saņemt atbildes. Apzināties savu vērtību, lai uzticētos sev un lektu kaifīgajā, nevis paliktu drošajā pelēkajā.


Ko darīšu es? Uzrakstīšu tam cilvēkam, kurš var sakārtot un palīdzēt. Šodienas vidi uzfrišināšu un veikšu revīziju telefonā. Ego jau malā mazliet paliku, bet palikšu vēl, mēs ar to esam labi pazīstami, un man patīk izmantot tā pakalpojumus, kad kaut ko ļoti gribas, jo tam ir tās jaudas raķetes ar kurām atrauties no zemes.

Paskatīšos, kas man šobrīd rada kaifu - vai ir kāds vēl process, kas radītu vēl lielāku kaifu. Vispār pie grāmatu pārdošanas nāca jūsu fantastiskās atsauksmes un tāda maza forša doma - varbūt rakstīt vēl vienu?


Tātad, ja īsumā, tad šeit svarīgie jautājumi:


  1. Ko Tu vari deleģēt jeb nodot citiem?

  2. Sakārto vidi - ne tikai savu darba vietu, bet arī zeķu kasti, telefona bilžu galeriju, vecās ziņas un plānotājā atvēlēto laiku dažādiem cilvēkiem.

  3. Noparko savu EGO maliņā.

  4. Atrodi savu ''sweet spot''.


P.S. Ko Tu paņem no šī? Atraksti man! Vienkārši atsūti ziņu Instagram vai e-pastā: ommmsome@gmail.com: "Izlasīju, patika un X noderēja!" Tu mani noteikti iepriecināsi!

109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page