top of page

Drosmīgas sievietes aktivizēšana

Mēs runājām par to, ka jāizkāpj no komforta zonas un jādara nezināmais, bet to var izdarīt tikai drosmīga sieviete.

Kā mēs drosmīgu sievieti aktivizējam sevī?

Jā, Tu dzirdēji pareizi - tā jau ir Tevī.

Šeit dalīšos ar afirmācijām un manifestācijas metodēm, lai Tu aktivizētu drosmīgas sievietes enerģiju sevī.



Pašā pirmajā dienā Tallinas Mindvalley vasaras universitātē vakara ballītē man klāt pienāca kāda īsa auguma indiešu paskata sieviete, tumšiem matiem un mirdzošām acīm. Kā izrādījās, viņai nav nekāda saistība ar Indiju, viņa ir Karolīna no Peru. Kad pēc 3 nedēļām visi devās mājup, Karolīna izvēlējās vēl mazliet paceļot un atbrauca uz Latviju. Izrādīju viņai Rīgas un Siguldas skaistākās vietas, un, kā mēs pašas smejoties noteicām, mums beidzot ir laiks dziļākām sarunām.


Karolīna stāstīja, kā pavisam nesen viņa ir stāvējusi autobusa pieturā Peru galvaspilsētā Limā un kāds vīrietis pienācis no aizmugures, kārtīgi iegrābies viņai starp kājām un tad bēdzis prom. Viņas draudzene to redzēja un jautāja: Ko Tu gribi darīt, vai gribi viņu notvert? Kaut gan viņa bija sastingusi, viņa teica JĀ.

Abas dzinās pakaļ, noderēja arī cilvēki, kas izsauca policiju, un pēc ātrā sprinta viņas ielēca autobusā, ar kuru šis vīrietis centās aizlaisties. Karolīna un viņas draudzene lika autobusu apturēt, skaļā balsī izstāstīja visiem, kas notika, turpat visi palīdzēja vīrieti sagūstīt un pavisam drīz ieradās arī policija. Kad viņa šo izstāstīja, es jutos tik ļoti lepna, ka ir tik drosmīgas sievietes.

Nevis klusēt, pārdzīvot un sūkstīties, bet noķert un parādīt, kas tas nav pieņemami.


Kā ir ar Tevi, ieskatoties spogulī, vai Tu tur redzi drosmīgu sievieti?

Paņem papīru un zīmuli, lai pierakstītu savas atbildes un izanalizētu sevi.


1. Skalā no 1 - 10 novērtē, cik drosmīga Tu šobrīd jūties?


Tātad pirmais solis ir saprast, kur Tu atrodies, kā Tu pati jūties. Ja atzīmēji, ka jūties mazliet drosmīga, jeb ap 3-4, tad man ir labas ziņas - Tevī ir vieta izaugsmei. Ja atzīmēji 10, tad izklaides nolūkos vari šo lasīt, bet Tev drīzāk noderēs bloga ieraksti par to, kā manifestēt sapņu dzīvi.


2. Tava pieredze = Tava zelta lāde!

Uzraksti 5 situācijas, kurās Tu uzdrīkstējies sevi apliecināt.

Uzraksti 5 sasniegumus, kuri Tev liek smaidīt.

Uzraksti 5 rīcības, kuras vienreiz uzdrīkstējies, bet droši vien, ka vairāk nekad vairs tā nedarītu.

Šis uzdevums Tev atgādinās, ka Tevī ir spēks. Ja nu nekādi nevari atrast piemērus no savas dzīves, tad dodies uz nākamo soli.


3. Kādas ir drosmīgas sievietes?

Kuras tādas ir? Uzraksti viņu vārdus, izpēti viņu dzīves stāstus, apskati viņu fotogrāfijas, novērtē viņu dzīves gaitas. Kādas īpašības ir viņās?



4. Kam Tev vajag drosmi?

Cik daudz? Varbūt Tu vienkārši vēlies izlekt ar izpletni un Tu vēlies to darīt kādu kopā. Kurā dzīves jomā Tu vēlies būt drosmīgāka un kādai darbībai? Piemēram, ģimenes dzīvē Tev ir viss kārtībā, bet vēlies izmaiņas karjerā. Tu vēlies aiziet no ierastā darba un darba vides un nomainīt savu karjeru pret kaut ko pavisam jaunu un neierastu. Tātad Tev vajag drosmi aiziet no esošā darba un uzdrīkstēties mainīt karjeru.


5. Kā izmainītos Tava dzīve, ja Tu spertu šos drosmīgos soļus, veiktu šīs darbības? Aizver acis un iztēlojies sevi drosmes kurpēs!



6. Kas ir pirmais solis, ko vari spert šodien?

Katras dienas pirmais solis ir galvenais solis, jo tikai aiz tā var sekot nākamais. Karolīnas gadījumā viņas solis bija pateikt jā, es gribu notvert šo cilvēku. Kāds ir Tavs drosmīgais solis šodien? Tas var būt piezvanīt un palūgt kādam piedošanu, tas var būt pateikt nē, kur parasti saki jā, vai pateikt jā, kur parasti saki nē. Uzraksti šo soli uz lapiņas un izdari to šodien! Kad ir izdarīts, saplēs lapiņu un uzsit sev pa plecu par labi padarītu darbu!


7. Aktivizē sevi ar drosmīgas sievietes afirmācijām:

  • Es esmu drosmīga.

  • Man patīk riskēt.

  • Es uzdrīkstos pamēģināt jaunas lietas.

  • Jaunais, nezināmais mani bagātina.

  • Pārvarot sevi, es pārvaru savu ego un pietuvojos savai dvēselei.

  • Manai dvēselei patīk jaunais un neierastais.

  • Es uzticos sev, es zinu, ka man viss izdosies.


Lai Tev izdodas! Svini katru savu uzvaru!


P.S. Ja Tu sajuti, ka vēlies kļūt drosmīgāka, tad gribu Tevi aicināt uz bezmaksas meistarklasi - kā pārvarēt savas bailes. Praktiski veidi, lai Tu sāktu dzīvot drosmīgāk!



158 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page