top of page

Kāpēc Tev vajag pasīvos ienākumus?

Iztēlojies - Tu savā brīvdienā kāp kalnos, guli pludmalē, zīmē vai meditē, Tu esi savā mīļākajā nodarbē netraucēta. Tu zini, ka šis nav tikai uz mirkli, tikai šobrīd, šis ir, kā Tu vari dzīvot katru dienu. Tu esi parūpējusies par sevi, Tev ir pasīvie ienākumi, un tie nodrošina savus ikdienas izdevumus. Tu esi nodrošinājusi savu dzīves komfortu, savas iegribas un vēlmes. Kā?


Lasi šeit, lai uzzinātu, kā arī Tu vari sākt tos veidot un sākt jau šodien!



Laikā, kad inflācija ir augusi vairāk kā 16,9% un atsevišķām grupām, kā pārtikas produktiem par 18,2%, ar mājokli saistītām precēm un pakalpojumiem par 34,4%, ir laiks rīkoties! Ja Tu šo lasi, es zinu, ka Tu esi gatava uzņemties atbildību un nevelt visu vainu uz valdību, ekonomiku vai to, ka Tevi skolā neizglītoja.

Ja cenas aug par X%, Tu varētu domāt, ka varētu vienkārši jautāt darba devējam X% vairāk atalgojumā, vai ne?

Vai tas strādās ilgtermiņā?


Ja Tavi vienīgie ienākumi ir Tava alga, kura ir atkarīga no tā, cik stundu Tu nostrādā, tad es Tev iesaku uztvert nākamās rindkopas ļoti nopietni.


Kas notiek tad, kad Tu nestrādā? Vai Tu pelni? Cik daudz?

Cik ilgi Tu varētu dzīvot šī brīža dzīvesveidu, ja rīt Tev vairs nebūtu darbs?


Betija ir friziere, viņas ienākumi ir atkarīgi no tā, cik klientu viņa dienā spēj apkalpot. Pavisam nesen viņa pārslimoja Covid-19 un nu vairs nav tik daudz enerģijas un jaudas. Ienākumi samazinājās.



Laine cep kūkas. Kāzu sezonā viņai ir ļoti daudz pasūtījumu un ir jāatsaka, bet ziemas laikā ir neregulāri pasūtījumi. Viņa saņem naudu tad, kad ir izpildīts pasūtījums. Ja viņa nevar vai nav pieejama, ienākumu nav.



Oskars strādā kā satura veidotājs - palīdz filmēt un fotografēt. Viņam šobrīd ir vairāki klienti, kas ik mēnesi vēlas jaunu saturu, un arī viņš saņem samaksu tad, kad strādā. Faktiski brīvdienas viņš varētu paņemt kad vēlas, bet neņem, jo par tām neviens nemaksā.



Vai ar Tevi ir līdzīgi?

Kādas problēmas Tu šeit saskati?


#1 Tu saņem tikai tad, kad Tu strādā.
#2 Tu saņem tikai par tiem klientiem, kurus Tu vari apkalpot.
#3 Tev nav skaidra vīzija, ilgtermiņa plāns, lai "nauda taisītu naudu".

Es agrāk pieņēmu tikai privātos klientus, maksimums 5 dienā, jo pēc piektā nebija vairs jaudas. Tātad mana nedēļas kapacitāte bija 5*5 un stundā saņēmu 25 eiro. Ja nestrādāju, saņēmu 0.

Sapratu - gribu izaugsmi.

Domāju par opciju grupas - 10 cilvēku, 10 eiro no cilvēka, stundā jau sanāk 100. Izklausās labāk, vai ne?

Bet tikai tajā stundā, kurā es strādāju...

Ilgtermiņā šis nedarbojas, es nospriedu. Sāku jautāt sev - kā es varu apkalpot vairāk nekā 5 cilvēkus dienā, kā varu nopelnīt arī tad, kad es nestrādāju?

Es sāku veidot kursus.

Kursu materiāli bija pieejami visiem dalībniekiem tiem ērtā laikā - man vairs nebija jāpielāgojas klientiem vai klientiem jāpielāgojas man.

No 5 cilvēkiem dienā es pēkšņi biju spējīga apkalpot 150 cilvēkus dienā.


Kā friziere Betija, kūku cepēja Laine un satura veidotājs Oskars varētu apkalpot 150 cilvēkus dienā?

Online frizieris? Nu nē! Apmācīt pašam kļūt par frizieri? Nē, tur taču ir daudz jāmācās. Bet ko var izdarīt? Friziere var paturēt savu amatu un izveidot kursus - "Kā kvalitatīvi nokrāsot matus mājas apstākļos?" vai "Kā izaudzēt garākus matus?", vai kādu īpašu kursu "Kā kopt matus katrā sezonā?". Turklāt esošais darbs var kalpot kā brīnišķīga reklāma šiem kursiem.


Kā Laine varētu pelnīt pat tad, kad necep kūkas? Iemācot mums cept kūkas!

Laine noticēja, ka viņa nav neaizstājama, paņēma darbā palīgu un brīvajā laikā ierakstīja kursu "Kā uzcept mājas torti mājās?" Viņa izstāstīja visus sīkumus, lai katra, kura iegādājas viņas kursu, zinātu, kādas kļūdas nepieļaut!


Un Oskars? Oskars sāka ierakstīt mini video par to, kā izmantot Instagram Reel opcijas, un katru nedēļu saņēma arvien vairāk pieteikumu uz savu kursu, jo tieši Reel ir kļuvusi par Instagram populārāko opciju.


Izklausās skaisti, bet Tev šķiet, ka Tavā jomā nav iespējams izveidot kursu?

Ļauj man Tevi izaicināt!

Es Tevi aicinu pievienoties brīnišķīgai darbnīcai/lekcijai tiešsaistē, lai Tu vari iepazīties ar unikālu 5 soļu metodi, uzsākt sava online kursa izveidi un regulāri saņemtu tās patīkamās ziņas ar vārdiem ''Jums kontā ir ieskaitīti X eiro!''.

Tev būs iespēja uzdot arī savu jautājumu man, uz kuru Tev atbildēšu, jo es ticu, ka ikvienam ir tiesības uz skaistu dzīvi, kur mēs dalāmies ar saviem talantiem, saņemam par to lielisku atalgojumu un izmantojam savu laiku uz šīs zemes, lai baudītu dzīvi!


Piesakies lekcijai šeit:


Dāmas, kuras uzdrīkstējās atrast savus talantus un pārdot tos dalās ar savu pieredzi šeit:








Kursa beigās Tev būs konkrēti skaidrs, kāds izskatīsies Tavs kurss, un izveidosim arī plānu, kā un kad Tu šo kursu sāksi pārdot!






288 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page