top of page

Manifestācijas svarīgākais likums!

Sveika, radošā!
Es redzu, ka Tu gribi zināt vairāk, kā manifestēt, un Tev noteikti ir lietas, pieredzes, sajūtas, kuras Tu vēlies savā dzīvē, vai ne?

Varbūt, ka Tu jau kaut kad sen tos sapņus sapņoji, kaut ko iesāki, Tevi neatbalstīja un Tu atmeti ar roku. Bet ik pa laikam tas sapnis vēl pie Tevis atgriežas. Neliek mieru. Tu jau visādos veidos esi izstāstījusi, ka viss, Tev vairs nevajag, bet tas uzplaiksnī.
Tu ieraugi, ka citiem tas ir piepildījies, ka šķiet, ka pat tik ļoti viegli piepildījies, ka sāk rasties jautājumi:

- Kāpēc ne es?
- Kāpēc man nesanāk?
- Es noteikti neesmu pietiekami laba, mani nemīl!

Uhhh, tumšas domas, tumšas vietas, vai ne? Un šādi Tu pa to spirāli ceļo, šad un tad pacel galvu uz augšu un ieraugi kādu gaišo staru. Dažkārt biežāk, bet citreiz nemaz...

Vai Tu godīgi vari atbildēt uz šo jautājumu ar JĀ?! - Vai Tu atļauj sev sapņot? Vai Tu sev ļauj sapņot?

Pavisam nesen ar draudzeni bijā Mr. Fox un ēdām brokastis, pie blakus galdiņa bija sieviete ar bērniņu un mazu, pūkainu Toy Poodle sunīti. Man doma, ka gribu suni, ir vienmēr bijusi, bet tā kā to nekad prātā nesavienoju ar savu dzīvesveidu, tad vienmēr domu nogriezu saknē - nemaz nesapņo! Šobrīd, kad esmu jau ilgāku laiku Latvijā, kaut kā mazliet pieļauju domu, ka varētu, bet nu vēl nezinu, vai tiešām varu uzņemties atbildību par mājdzīvnieku. Bet, ko es šoreiz izdarīju citādāk?
Ja es parasti šo domu vienkārši centos izmest no galvas vai ignorēt, jo tā es biju mācīta. Tāpat kā daudziem arī man bērnībā uz visām iegribām nebija ''JĀ'' atbildes, un visdrīzāk dzirdēju ''Beidz te kaut ko izdomāt!'' un ''Mēs to nevaram atļauties!'' vai ''Tas ir pārāk dārgi!''
Tā kā es daudz mācos par sevi, kā izmainīt savu zemapziņu, kā vadīt prātu, jūtas un savu dzīvi, tad es jau kādu laiku praktizēju kaut ko, kas man tik ļoti palīdz būt harmonijā ar sevi.

Kas tas ir? Vai tas dārgi maksā? Vai tas ir kas ļoti īpašs?
Pirmkārt, tas ir kaut kas ļoti vienkāršs, tas neprasa nekādus līdzekļus finansiāli un tas liks Tavām acīm iemirdzēties! Gribi zināt, kas tas ir?
Skaties šo īso video, kur došu Tev atbildi, un Tu sapratīsi svarīgu manifestācijas likumu, ko turpmāk izmantojot, varēsi sasniegt vairāk!


Tiekamies jau pavisam drīz, lai pilnībā izdzīvotu savu sapņu dzīvi - Manifestācijas Izaicinājumā!

Lai top mīlestībā, Monta

P.S. Gribi īpašu dāvanu no manis? Izstāsti par manifestācijas izaicinājumu 5 draudzenēm un atsūti savu draudzeņu vārdus un e-pastus man, lai es varu viņas uzaicināt uz izaicinājumu. Tu saņemsi lielisku dāvanu no manis! 🎁
ommmsome@gmail.com

1,422 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page