top of page

Divi veidi, kā manifestēt savus sapņus ātrāk!

Manifestēt - sapņot, ielikt sevi sajūtā un piedzīvot to šeit un tagad.

Jau esam apskatījuši dažādos veidus par afirmācijām, tāpēc šodien paskatīsimies kaut ko, ko esmu pieminējusi individuālajās sesijās vai slēgtajās grupās - tie ir viegli veidi, kas padziļinās Tavu praksi - ticēt sev un, ka Tavi sapņi ir pietiekami vērtīgi, lai piepildītos!



Pavēro mazus bērnus.

Ko viņi dara? Kā viņi pavada laiku ar sevi? Ko viņi dara, spēlējoties ar mantām?


Tur ir kaut kas tāds, ko mēs kā pieaugušie esam sev aizlieguši, ko mēs neatļautos darīt publiski. Viņi spēlējas, izdomā dialogus, monologus, runājas, komentē, stāsta. Ir bērni, kuriem šķiet, ka ir nebeidzama enerģija runāt visu laiku, vai ne?

Kas notika, kāpēc mēs pārstājām?

Skolā lika klusēt, pieaugušie nogura un teica, lai ejam prom un nerunājam. Ja šodien iesi pa ielu un runāsi ar sevi Tevi uzskatīs par traku. Bet galvā mums ir tūkstošiem domu jeb precīzāk -

Tavā galvā ik dienu noris vairāk kā 6000 domu!

Iespaidīgi, vai ne? Bet arī nogurdinoši!

Ja Tavas domas nav virzītas vienā virzienā - uz Tavu sapni, vīziju, mērķi vai arī Tev nav superspējas nedomāt -, tad metode, ko es iesaku, ir šī foršā saruna ar sevi, kurā Tu ieliec šīm 6000 domām sliedes, pa kurām braukt.

Kā? Pag, pag - sarunāties ar sevi, bet tas taču nav normāli?


Izmēģini to ar pavisam drošu metodi, ko es pielietoju savā praksē jau vairākus gadus. Šis būs pavisam nemanāmi un pat izskatīsies ''normāli'', ja baidies no pārmetumiem. Galvenais, pēc šīs prakses novēro, kā Tu jūties.

Ja iegūsti sev viegluma sajūtu, tad zini, ka šis ir Tev un darbojas!



Tātad šis ir viegli, droši un efektīvi!

Balss ziņa savā telefonā - izej 10 minūšu pastaigā un runā ziņu sev.

Tu vari sākt ar vienkāršu: kā es šodien jūtos?

Vari iet dziļāk un stāstīt savus sapņus, savus uztraukumus, savas bailes un uzmundrinājuma vārdus sev. Visu, kas Tev ienāk galvā.

Kas ir svarīgi? Vispirms izrunāt ārā lieko, ja ir tāda sajūta, ka galva pārāk pilna ar visu, tad noteikti izrunā to visu ārā.

Kad liekais būs prom, Tu varēsi skaidrāk redzēt virzību un to, uz kurieni Tu vēlies doties. Tad Tu vari runāt to, ko vēlies, savus sapņus, savas manifestācijas, afirmācijas, labākos scenārijus.


Ieteikums!

Pēc liekā izrunāšanas uzdod sev jautājumu: ko es vēlos šodien paveikt? Kāpēc es esmu tik forša ________ (joma, kurā Tu vēlies vairāk pašapziņu, piemēram, draudzene, darbiniece, iedvesmotāja utt.)?

Vienmēr noslēdz sarunu ar sevi ar uzmundrinājumu un atgādinājumu, ka Tu esi atvērta: "Lai šis un kas labāks ar mani notiek!"

Vēl kāda ikdienas prakse, ko esmu pārbaudījusi un kura viegli iedod Tev veidu, kā praktizēt savas afirmācijas.

Ja esi lasījusi grāmatu Atomiskie Ieradumi, tad jau zināsi, ka vislabāk jauno ieradumu sākt praktizēt, ir ieviešot to kopā jau ar kādu jau esošo ieradumu. Tad nu ir kāds ieradums, ko ikviena no mums ikdienā veic. Kādai tas ir vairākas reizes, kādai retāk, bet, lai mēs nenomirtu, mums tas ir jādara.

Kāpēc gan to nedarīt ar jaunu nodomu? Ar jaunām afirmācijām?


Glāze ar afirmāciju.

Uzdevums pavisam vienkāršs - uz ūdens karafes vai savas ūdens pudeles uzraksti savas afirmācijas un katru reizi, dzerot ūdeni, tās pasaki sev - skaļi vai pie sevis. Tu vari arī iztēloties, kā ūdens jau ir piepildīts ar šo enerģiju, un Tu iedzer sevī visas savas afirmācijas.

Šis Tevī var nostiprināt pavisam jaunu ieradumu - katru reizi, kad padzersies, Tu sev izstāstīsi ko jauku par sevi. Ir to vērts, vai ne?


Kura no metodēm Tev būs visnoderīgākā?

Komentē zem raksta vai atraksti man privāti!



296 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page