top of page

3 lielākās bailes manifestējot



jeb ieraudzīt, aptaustīt, izbaudīt un piedzīvot iztēloto sapni realitātē -

tieši tā es saprotu un izjūtu šo vārdu.


Varbūt kādai no jums tas šķiet līdzīgi kā sasniegt mērķi, un es jums piekritīšu, ka tas ir līdzīgi. Taču manifestētātāji ir tādi varbūt mazliet kukū un vairāk tic labajām domām, enerģijai, ļaušanās mākslai un ne tik ļoti turas pie stingra plāna, kā tas bieži vien ir tad, kad izvirzi konkrētu mērķi.

Taču, ja Tev labāk patīk uzstādīt mērķus, tad domāju, ka arī šis Tev būs noderīgi, lai paskatītos, kā atbrīvoties no dažādām bailēm un blokiem!


Es nezinu, ko es gribu, jeb man nav ne jausmas, ko es gribu manifestēt!

Man ir daudz lietas vai nav neviena...


Mīļā, ievelc elpu, nomierinies! Šī nav Tava vienīgā iespēja dzīvē manifestēt! Tu to jau tāpat dari visu laiku - ikdienā domājot un rīkojoties Tu ienes dažādas pieredzes, lietas, cilvēkus savā dzīvē.

Manifestācijas izaicinājumā es aicinu izvēlēties vienu lietu, iemācīties metodes ar to un tad tālāk jau varēsi tās pielietot jebkam.


Vēlreiz ievelc elpu un atgādini sev - Tu zini, ko Tu gribi, Tev ir daudz vēlmes un tas ir forši! Ja Tev ir jāizvēlas viena lieta izaicinājumam, tad seko šiem soļiem:


  1. uzraksti savas vēlmes dažādās dzīves jomās: attiecības, finanses, draugu loks, darbs, radošā dzīve, pašizaugsme, veselība;

  2. apskati, kuru jomu uzlabojot, uzlabotos Tava kopējās dzīves kvalitāte, jebšu, kas Tev dos visvairāk;

  3. izsaki šo vēlmi skaļi! Apskaties, vai tā Tev liekas pievilcīga, vai Tev būtu prieks to piepildīt? Ja sajūti, ka ir tāds patīkams satraukums, tā ir īstā. Ja emociju nav, pamēģini vēlreiz ar kādu citu līdz sajūti - ir uztraukums, bet gribās. Tad šī būs Tava tēma/manifestācija.


Es nezinu, kā sākt jeb kā es varu manifestēt, kā ir pareizi to darīt?

Patiesībā nav tāda pareizi vai nepareizi! Ir daudz un dažādas metodes, un Tev, izmēģinot daudzas no tām, ir jāatrod, kas strādā tieši Tev.


Ir cilvēki, kuriem ļoti labi strādā Sapņu Kolāžas/Mērķu Kartes - viņi var salīmēt skaistas bildītes un jau pēc pavisam neilga laika viss piepildās. Ir tādi, kuri raksta afirmācijas katru rītu, piepilda vairākas lapas savā mīļākajā kladītē un pēc kāda laika arī ievāc augļus realitātē. Ir tādi, kuri sev ieraksta audio ziņas un klausās visu nakti miegā savu sapņu dzīves scenāriju. Kas no tā der tieši Tev?


To daļēji vari minēt, uzdodot sev jautājumus:

  • kas man ir manifestējies līdz šim?

  • ko man ir izdevies iegūt un kā tas notika?


Tieši man ļoti labi darbojas radošā vizualizācija un rakstīšana, bet es mēģinu visu un tad vērtēju, kā strādā vai nestrādā, jo nav pareizā vai nepareizā metode - ir tādas, kas strādā un tādas, kas nestrādā tieši Tev.


Ko darīt, ja man neizdodas, jeb es jau trīs dienas manifestēju, bet nav rezultātu?

Lai lietas materializētos reālajā pasaulē, ir vajadzīgs kāds laiciņš, un, kamēr tās atrod savu ceļu, Tev ir iespēja praktizēt pacietību, līdzcietību pret sevi (nepārmest sev, ka neizdodas) un procesu - kā kaut kas, ko Tu ļoti vēlies, top par realitāti. Kā populāri garīgie skolotāji stāsta - nav tāda ''Man nepiepildījās!'' ir tikai ''Tas jau nāk pie manis, un es sev noticu līdz galam!''. Pieredze un realitāte - tas, ko Tu vēlies, var aizvest Tevi pie kaut kā cita lielāka, skaistāka un vairāk tieši Tev piemērota.

Ir forši apmierināt ego un iegūt to jauno auto, bet ir vēl labāk saprast, ka īstenībā tas auto nenes to prieku, pēc kura Tu tiecies. Tad atkal sanāk iet izzināšanas ceļu, lai no jauna saprastu, ko tad Tu īsti meklē, ja šobrīd saproti, ka auto Tev nenes to. Kas ir tas, kas Tev ir visvairāk vajadzīgs?


Novēlu Tev atrast Tavu ceļu, Tavu metodi un lielu uzticību sev!

Ja vēl neesi pieteikusies, tad noteikti lec iekšā Vasaras Manifestācijas Izaicinājumā!



Ja vēl nezini, ko vēlies, tad šeit Tev ir pāris idejas manifestācijai:








429 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page